keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

This day is Awesome!

Aurinko on paistanut jo monta päivää putkeen! Perjantaina lähtiessäni aamusella nauttimaan ystävättäreni kanssa hänen 30-vuotis syntymäpäivänsä aamiaista meitä vastaan käveli vanha rouva rollaattorinsa kanssa, joka pysäytti meidät "anteeksi, mutta mitä ihmettä! Sininen taivas!"
Kolmikymppisten juhliminen jäi itselläni sangen minimiin ainakin tanssipuolella, sillä kuumeilu ja antibiootit pistivät olotilan niin vempulaksi, että rakkaiden tyttöjeni tanssiessa minä nautin Turun kraanavettä ylihinnoitettuna tuopista sivummalla.

Mutta aurinko! Mikä hinku kiskoa kevyempiä takkeja esille! Kevätkenkiä! Tuunata pyörä! Hankkia väriä päälle! Aurinkolasit (voi kun olisikin varaa vahvuuksilla... elämäni ensimmäiset aurinkolasit olisivat poikaa tahi tyttöäkin), kynsikkäät käsiin, asfaltin tuntu tossujen pohjien läpi, kevään tuoksu yössä, mustarastaat. Perjantaina vastaan käveli myös nainen, jolla oli syli täynnä pajunkissoja!

Onpas maanista. Ensin tosi väsynyttä ja nyt menen ihan hyperinä ympäriinsä hihkuen valon voimaa.

Mutta hei, tämä päivä on virallinen day of awesomeness!


How I Met Your Mother on mahtava sarja ja Barney Stinson on vallaton mies.


So True!



Minullapas on kimppu punaisia tulppaaneja! Hahaa! Milloinkohan jäätelökioskit ilmestyvät katukuvaan? Onko liian aikaista himoita mangomelonipalloa?

1 kommentti:

Pupu kirjoitti...

Mulla on ihan sama fiilis:D Ekana olin tosi lamassa tuosta yhtäkkisestä auringosta, mutta nyt aivan hyperinnoissani:) Kesä tuu jo! :D