keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Väriä harmaaseen.

Ihan hirveä räkätauti, voi kiesus sentään! Tässä en ole muuta kuin nukkunut, niistänyt, nukkunut lisää, väistellyt pentukissan saalistamisharjoituksia ja juonut litroittain kuumaa mehua kuluttaen äänikirjoja, koska elokuvia en ole jaksanut katsoa. Tietenkin läppäriä jaksaa pitää sylissä ja lukulaseja silmillä, joten blogit ovat myös olleet ihailtavina. Mitä jännää sitä onkaan tullut vastaan? Ihania huoneita ja asuntoja!



















Kuvat Bright. Bazaar., The Selby, Decor addict, The drifter and the gypsy, Lovelogy.

Huomenna käytän kyllä viimeiset rahani hiusväriin. Perjantaina on tarkoitus juhlia parhaan ystäväni 30-vuotispäiviä; siskoni ja juhlakalu ovat molemmat käyneet kampaajilla näyttäen nyt uskomattoman hyviltä, mutta itse olen sairastanut ja ollut rahaton niin, että väri on himmentynyt ja etutukka roikkuu silmillä. Kirkkaalla värillä saan pelastettua edes jotain -tukka hyvin, kaikki hyvin! Odotan kovasti yhteistä aikaamme -mitään erikoista en ole ehtinyt suunnitella, mutta meidät tuntien erikoisuus saapuu aina luoksemme hakematta tahi suunnittelematta!

I have terrible flu. I have done nothing but slept, reading some blogs and looking some great pictures about nice flats and rooms.

3 kommenttia:

Ravenwaves kirjoitti...

Pinkki vessa, ihanaa! Ja tuo pirteän sekalainen keittiö: punaista, ruutulattia, turkoosia <3

Miia kirjoitti...

Aivan ihania kaikki! Tuollaisten kuvien jälkeen kun katsoo omaa asuntoa, iskee ensin mieletön sisustuskärpänen ja kauhea kasa ideoita. Aika pian sen jälkeen iskee epätoivo, kun tilin saldo näyttää nollaa. Jos joku haluaa hyväntekeväisyytenä tulla sisustamaan ja remppaamaan meidän asuntoa, niin tere tulemast! :D

June kirjoitti...

Aivan ihania kuvia, kiitos! Ei kyllä helpota yhtään sisustusintoutta :P Pinkkiseinäinen wc oli kuin suoraan mun elämästä, harmi että oma kylppärini on sinioranssi :D Ja vaikutusmahdollisuuteni sen väreihin ovat zero.