perjantai 22. tammikuuta 2010

Sukkahousuista puheenollen...



...Nämä ovat todella päheitä!

Harmikseni vain en tiedä mistä kuvissa esiintyviä sukkiksia saisi hankittua itselleen. Liekö oikeasti olemassakaan, kuten yksisarviset ja maailmanrauha.

Ihanaa, kun on lumivalkoista ja viileää, mutta alkaa tämä jatkuva palelu ottamaan voimille. Ulos lähden aina kerrospukeutuneena, toppautuneena heppuna ja sisälle takaisin päästyäni vaihdan kotivaatteisiin, jotka koostuvat useammasta kerroksesta lämmintä, kuten villasukkaa, hupparia ja flanellihousuja. Sohvalla istuessani ylläni on aina paksu wanha tikkipeitto, joka on ihanan raskas ja lämmin. Nukkumaan mennessäni nappaan kissan kainaloon, että varmasti on peiton alla lämmintä, jos vieressä ei nuku ihmispatteria. Asunnossani on kyllä ihan suojaisaa, mutta vanhat talot hengittävät niin, että ei tänne pääse kuumuudessa tukahtumaan.

Olen aikaisemminkin voivotellut sitä, miten kaipaisin kunnon citykumppareita. Ostin joitain vuosia sitten Espiritin kumpparit, joiden pohjan pito on käytössä todettu olemattomaksi ja muutenkin saappaat vallan epämukavat. Lyhyenä naisena korot olisivat myös aina plussaa. Löysin netistä aivan ihanat saappaat, jotka malliltaan näyttävät paljon vanhoilta Nokian korkokumppareilta, mutta väri on harmaata maukkaampi!


Nam! @Kate Spade. Lisää ihania kumppareita löytyy täältä (varoituksen sana, siellä oikeasti on kauniita sadekenkiä!)! Sain joululahjaksi aikaisemmin syksyllä ihkuttamani sydämenmuotoisen pinkin sateenvarjon, aijai miten nuo sopisivatkaan sen kanssa!

1 kommentti:

Ravenwaves kirjoitti...

Ihana blogi! Samoin ihania ovat nuo sukkahousut ja kumisaappaat. Varoituksista huolimatta menin tuonne sivulle katsomaan ja voi tätä tuskaa!! :D