tiistai 26. tammikuuta 2010

Comfy Beds

Sänky on keittiön lisäksi itselleni kodin tärkein paikka. Olen hulluna mukaviin makuhuoneisiin, viihtyisiin unipaikkoihin, jonne on mukava heittäytyä unelmoimaan, lepäämään ja latautumaan. Pehmoiset peitteet, tyynykasat, kauniit lakanat. Himmeät valot, hyvä patja, kasa kirjoja yöpöydällä... Esteettisyys.
Nukun tosin vaikka kovalla lattialla, jos ei muuta ole tarjolla.
Mutta jos saisin valita, nukkuisin vaikka näissä tiloissa:












Tätä kuvaa katsoessani tuli mieleen oma vuoteeni:




Ei aivan vastaa mielikuvaa, sillä nappaamani otokset ovat surkeat. Kuitenkin, katto ja seinät on miinoitettu pimeässä hohtavilla tähdillä, valona on punertava lukuvalo ja jalkapäädyssä on kuva hevosenpääsumusta. Patja on hyvä, tyynyjä paljon ja peittoja kaksi wanhaa tikkipeittoa, jotka ovat ihanan raskaita ja kauniita kasella ilman lakanoitakin.

Mulla on kyllä joku fiksaatio koristevalosarjoihin. Niitä on kotonani muutama.

After kitchen my favorite part of homes are always beds. My dream sleeping place is comfy, warm with pile of soft pillows, blankets and shimmering lights. Colorful hiding places where you can reload yourself and dream good dreams.
I also have noticed that I have kinda huge crush to fairylights. I have many of them around my home and not only around holiday season.


Pics are around tumblr, like here, from my inspiration file and two are mine own.

1 kommentti:

Peps kirjoitti...

Ihania. Tallensin muutaman näistä myös omalle koneelleni:)