keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Marraskuun viimeinen viikko.

Haaveillut taas tulevasta kämpästäni ja katsellut nettiä läpi inspiraatiota etsiskellen. En tiedä missä vaiheessa remontti on, kun vuokraisäntää on vaikea saada kiinni ja soittelemme koko ajan ristiinrastiin saamatta toisiamme kiinni. Joulukuu tulee kolinalla! Haluan paikan, jonne laskea hyasintin tuoksumaan ja ripustaa jouluvalot akkunan ympärille! Paistaa joulutorttuja! Keittää glögiä uudessa keittiössä ja humauttaa joukkoon ripaus naista vahvempaa!
Kyseisistä huoneista puheenollen:



I <3 Kitchens. Inspiraatiokuvia parin päivän ajalta. Keittiö on kodin sydän.

Joulu todellakin lähenee. Yhdet pikkujoulutkin jo takana. Pitäisi aloittaa lahjatehtailu ystäville ja perheelle, mutta muuttolaatikoiden keskellä sekin touhu hieman hankalaa. Itselleni tärkein lahja olisi tietenkin päästä muuttamaan ajoissa uuteen asuntoon, mutta tietenkin myös muutama materiaalinen haave on myös mielessäni. Esimerkiksi...

...Tämä lampunvarjostin. Sopii minkä tahansa lampun ympärille. Tuotetta löytyy täältä ja täältä, eikä hinta päätä huimaa.


...Punaiset saappaat. Hekumallisen punaiset saapikkaat piristäisivät harmaassa säässä. Tietenkin saapikkaat saisivat olla ympärivuotiseen käyttöön sopivat. Punaiset kengät ovat parhautta! Kuvat (myös keittiökuvat) täältä.




...Käsilaukku, jonne mahtuisi miniläppäri ja muut tärkeät menotavarat. Nämä namupalat löytyvät Etsysta Stashista. Käsintehty on rakkautta!



...Näyttävä sateenvarjo. Etelä-Suomen loskasäät jaksaisi painaa läpi iloiten, jos olisi suojana vahva, tukeva, mutta pirtsakan värinen sontsa. Nämä yksilöt löytyvät täältä.

Juuri äsken Äitini saapui ilahduttamaan iltaani Elloksen paketin kanssa, josta kuoriutui sovitukseen parisen takkia, joita kuolasin täälläkin noin kuukausi sitten. Toinen niistä, liila korkeakauluksinen yksilö menikin päälle ja istui kun nakutettu! Kuningatartakkini siis on löytynyt. Takki on ihanan naisellinen, väri plussaa, kuten myös korkeat kaulukset, jotka pop merituulisessa kaupungissa. Toinen kokeiltava takki oli myös ihana, mutta yksilöä sai enää vain mustana ja juurikin mustaa olen välttänyt hankkimasta. Uusi takkini on kuitenkin parempi kuin osasin kuvitella!
Nyt kun vähän säät viilenisivät.
Liian lämmintä talvipompalle.

Ei kommentteja: