sunnuntai 22. marraskuuta 2009

I Heart Books

Tuleva vuokraisäntäni oli ällistynyt, kun kuuli minun omistavan reilusti kirjoja. "Mitä, kerääkö nykyaikana joku vielä kirjoja? Älä viitsi!" Käydessäni kylässä minulle tuntemattomissa asunnoissa katson aina ensimmäiseksi kirjahyllyt läpi ja keittiön, sillä ne kertovat asujasta paljon. Itselläni on kirjoja reippaasti ja koko ajan tulee lisää, vaikka yritän hillitä ostamista jo vain siksi, että muuttaessa on aina raivokasta kantaa useita painavia pikkulaatikoita. Haavena on saada kirjastohuone joskus tulevaisuuden unelmakodissani. Paikka, jossa on lattiasta kattoon kirjoja, käytetty tila hyvin ja kekseliäästi.


Kirjahyllyt porrastilassa! Kekseliästä tilankäyttöä, kerta kaikkiaan!


Näyttävä koko seinän hyllykkö. Persoonallinen ja mielenkiintoinen katsoa!


Itselläni on kirjat värijärjestyksessä. Ystävän ensimmäinen kommentti oli, että miten tulen löytämään etsimiäni kirjoja. Totta, tähän ongelmaan olen kyllä törmännyt järjestelyn jälkeen, mutta silti värikoodissa olevat kirjat ovat silmäkarkkia katsella.

All pics are from here.

Kerään printtipaitoja.

Jollakin kyllä iskenyt aika kekseliäs kipinä! Haha!

2 kommenttia:

Rhia kirjoitti...

Silloin kun vielä aktiivisesti kuuntelin vinyylilevyjä (oi niitä aikoja ennen cd-levyjä) mun vinyylit oli värijärjestyksessä ja muistin joka ikisen levyn paikan ja löysin haluamani heti =) Tosin levyjäkään ei ollut kuin satakunta. Jos on tuhat kirjaa tai levyä niin ehkä niiden löytäminen alkaa siinä vaiheessa olla vähän hankalampaa värijärjestyksen perusteella =) Mutta on se silti niin kaunista.

Eveliina kirjoitti...

Mä haluaisin just ton keskimmäisen kirjahyllyn. Sitä varten pitäisi kyllä hankkia seinä ensin. Mitähän naapurit tykkäis jos me vähän laajennettais niiden puolelle, ne on maaliskuun loppuun Portugalissa, että ois hyvää aikaa...