torstai 26. marraskuuta 2009

Love at first hearing!

Mikä parhaiten piristää huonosti nukutun yön jälkeen? Varma vastaus on tietenkin kahvi tahi muut kofeiinipitoiset juomat, tai kylmä suihku, lämmin syli, pitkät suudelmat ja ihanaisen lemmikkikissan onni, kun olet hereillä antamaan hänelle ruokaa. Mikään näistä ei kuitenkaan herättänyt minua, moni vaihtoehdoista kun ei ollut edes mahdollista (ei syliä, saatikka suukottavaa suuta ja lemmikkikissakin on hoidossa). Kofeiinia sentään sain ja kaurapuuroa, jota on ollut tarjolla Mummolassa jokaisena aamuna, kun häntä olen ollut hoivaamassa.

Aamuni piristäjä oli uusi musiikkilöytöni Lady Linn. Tekee mieli vain tanssia; napata mielikuvituksistani partneri käsivarsilleni ja lähteä pyörähtelemään tanssilattialle kevyesti kuin tuulen mukana leijuva karkkipaperi.





Pics are from google.



Amazing!

Löysin vieläpä mitä upeimman mekon Elsan blogin kautta. Menetän yöuneni tämän kauneuden takia! Lottovoitto mulle heti, että saan mekkoni! Ehkä pitää vähän sipitellä ompelijaystävättärelleni toiveita.

Aaaah! Mekkoa myy Andrey and Grace.

Today my morning was made by Lady Linn. I did not sleep that well so her music is just so smooth and nice to listen during drinking coffee and prepare for grey, not so special day. I also found this fab dress from Elsa´s blog and can´t stop thinking how could I get one for myself. Maybe I have to try to use it as an inspiration and sew it by myself or ask my friend to try.

2 kommenttia:

E kirjoitti...

mekko on kyllä tosi kaunis:)
kiva blogi sulla!

Oola kirjoitti...

Kiittikiitti!
Iski kyllä inspis näyttää ompelukoneelle kangasta kun tuon mekon näin. Olen surkea ompelemaan, mutta... x)