lauantai 28. marraskuuta 2009

New dress.

Älä osta mitään - päivä meni ohitseni niin, että suhahti, enkä ostanut mitään. En laske lukuun makkaraperunoita, jota ostin kaksi annosta jälkeen puolen yön, tuntien ollessa jo reilusti teemapäivän puolella. Olin nälkäinen ja pienessä sievässä, joten annos rasvaista ruokaa kävi paremmin kuin hyvin. Nautin sen seuralaiseni kanssa kirjaston portailla istuen, hiljaista kaupunkia ihaillen.

Olin katsomassa erästä suosikkiorkesteriani Amorphista Klubilla. Keikka oli oikein hyvä, soittivat enemmän vanhaa materiaalia, mikä oli mukavasti tervetullutta. Väkeä oli tupa täynnä, mutta silti eturivissä ei ollut tukalaa. Keikan jälkeen lähdin tapaamaan Siskoani olohuoneeseemme ja myöhemmin piipahdin vielä työpaikassani, jossa töissä olevien tovereiden kanssa juttelimme maanantain pikkujoulun saldosta.


Olin keikalla varmaan ainoa, jolla oli päällään väriä. (naama sensuroitu, koska ilmeeni oli aika hurja) Mekko - 2ndhand (50-luvulta), alla tyllimekko, villatakki - h&m lastenosasto, kengät - 2ndhand.
Laitoin tukankin niin nätisti, mutta kostea ilma suoristi sen ennen kun ehdin edes etkopaikkaan. Millä ilveellä saisi tukan pysymään kiharalla? Lakkapurkki per kampaus? Hiuslaatuni taitaa olla vain niin kevyttä, että kampaus ei vastapestyissä kutreissa pysy millään. Vasta päivän vanhoissa pysyy niin, ettei saa millään kammattua enää suoraksi.

Ei kommentteja: