sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Antigloomy sunday.

Tänään pääsi vähän pukeutumaan edustavammin, kun oli viimeviikkoisen surujuhlan vastapainoksi iloisempi tilaisuus tiedossa, ristiäiset, jonne sai pukeutua värikkäämmin, kuin viime lauantaina. Silti, tietenkin viime hetkellä iski vaatedraama, etenkin kun kaikki kledjuni olivat kotosalla ja itse olin Mummolassa Isoäitiäni hoivaamassa. Onneksi hänen silmänsä olivat jo sen verran parantuneet, että hän lähti kuskaamaan minua autolla kotiin, jossa nopeasti kehitin kaapista jotain epämääräistä ylleni.


Very blurry picture. Ei kyllä näy kunnolla, mutta... Villatakki - H&M Kids, Hame - H&M, rusettikauluksinen pallopusero - Vila (2ndhand), Rannekello - Fossil (2ndhand).


Grin! Sain tukan nätisti, mistä hyvin tyytyväinen!

Juhlissa juttelin lähes koko ajan vanhan papparaisen kanssa, joka kertoili kaikenlaista nuoruudestaan, sen ajan tapa-kulttuurista ja tempauksista, joita tehnyt kavereidensa kanssa. Kun pääsi vauhtiin ei tätä moottoriturpasetää saanut enää hiljentymäänkään. Soma otus silti, pidän vanhusten kanssa juttelemisesta. Etenkin jos he kuulevat vielä, mitä heille sanoo.

Huomenna on työpaikkani pikkujoulut. Kekkerit alkavat aamupäivästä urheilullisin teemoin (ulkoiluasu niskaan), jonka jälkeen meininki aika auki. Mummin luona ei tietenkään mukana mitään erityisiä juhla-asusia, joten rennoissa merkeissä mennään varmaankin.

Huomasinpa eilen erään jännän seikan tästä elämästä ja sen tarjottavista kummallisuuksista:

maistuu aivan samalta kuin


Lempilimpparini!

Last weekend I had to wear black since I went to funerals. Today I got to dress up with colours, cause my friends sisters new baby had a christening. It was pretty little party and food was good.

Ei kommentteja: