lauantai 21. marraskuuta 2009

Place for my ear rings.



Tarvitaan vain antiikkinen käsintehty puukehys (4 euroa osto -ja ja myyntiliike Divarin Helmi, Turussa Brahenkadulla puutorin vieressä sisäpihalla. Suosittelen, myyjätär aivan ihana persoona!), nastoja ja rautalankaa. Sitten tarvitaan lempisarja pyörimään koneelta, kaveri viereen juttelemaan ja kissa pyrkimään syliin. Samalla sijoittele taustalle nastat sopiviin väleihin ja aloita pingoittamaan rautalankaa tiukasti niiden väliin, maun mukaan. Kiedo rautalanka viimeisen nastan ympärille tiukasti ja tadaa, valmis! Ripusta korvikset kehykseen ja ihaile työsi tulosta! Max. 10 min meni.

Tarkoitus on vielä kiinnittää taakse satiininauha, jolla saan roikkumaan seinälle. Ehkä myös näytän kuultavaa maalia ja hion näkyviin rustiikkisesti tumman pinnan. Saa nähdä. Toimii myös noin.

I made this place for ear rings in only few minutes. Frame is from antique store, only couple of euros. I will put some nice ribbon behind it so I can put it on the wall and maybe I´ll show it some light paint also. We´ll see.

Ei kommentteja: