sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Uudet lasit, woowoowoo!

En tosin ole saanut niitä vielä, mutta kävin valitsemassa jo sangat! Joten vajaa viikko, niin maailma kirkastuu minulle jälleen!

Lasini kävin taas jälleen hankkimassa luotettavasta ja mielestäni tyylikkäimmän, silti pienen, mutta parhaan valikoiman ja mahti henkilökunnan pyörittämässä Sankarillista.. Olen aivan liikkeen alusta asti hankkinut silmälasini sieltä, eli takana oikeastaan on neljä paria laseja. Useamminkin hankkisin, mutta rilleihin menee niin suuri omaisuus, että oikeasti odotan näköni huonontuvan reippaasti ennen kun lähden ostelemaan uusia vain huvikseni. Käyn kyllä usein haistelemassa uusia tuulia ja ihailemassa sankoja, koska silmälasit ovat vain niin kivoja! En voisi kuvitellakaan omaa ulkonäköäni ilman niitä! Sain ensimmäiset ollessani 2-vuotias, joten ei ihmekään.

Vuosi vuodelta olen tullut rohkeammaksi sankojen kanssa. Ennen kai jotenkin häpesin silmälasejani; valitsin aina neutraalit. Lukioikäisenä olin jo uskalias päätyen todella näyttäviin, erilaisiin mustiin metallisankoihin, joiden muoto oli tavallisesta poikkeava. Sangat pysyivätkin nenälläni vuosikausia, vain linssien vaihtuessa.


Ensimmäinen kuva jonka löysin, pahoittelut surkeudesta.

Vuodet kuitenkin haperuttivat ihanat sankani ja jouduin valikoimaan uudet. Tällä kertaa tahdoin väriä ja paksuutta sankoihin, erilaisuutta tietenkin.



Nämä sangat ovat olleet todella kivat ja ensin aloinkin katsella jotain samanmoista tajuten, että jos kerran tässä silmälaseja käytetään niin mieluusti voisivat kanssa olla komeat näkyä. Avuliaan myyjän kanssa valitsimme heti muutamat retromalliset sangat, joista pian erottui jo pari suosikkia. Hetken pohtimisen jälkeen myyjätär toi vielä yhdet lasit lisää, jotka olivatkin heti suosikkini, vaikka hintalappu kyljessä sai haukkomaan henkeä. Silti, nämä namuiset ovat nyt tulossa luokseni ensi viikon aikana:



Ainakin muistaakseni ne olivat nämä... Olin niin tohkeissani, etten edes ottanut valokuvaa, vaikka digikamera mukana juuri siksi!

Next week I will get my new glasses. Can´t wait! Kinda Clark Kent-ish, isn´t it?

Ei kommentteja: