torstai 1. lokakuuta 2009

Aye Aye, Eyewear!

Vihdoin edessä on uusien silmälasien hankinta. Rahoitus sijoitukseen löytyi, sillä itselleni asiassa on todellakin kyseessä sijoitus, sillä lasit maksavat paljon ja käytän niitä jatkuvasti. Voi, kun joskus pääsisi laserleikkaukseen, niin olisi varaa hankkia varastovahvuuksisia tarjouslaseja talteen monia erilaisia vaihtelufiilikseen. Nyt kuitenkin pitää tyytyä vain yhteen toimivaan ratkaisuun.
Markkinoilla on nyt älyttömästi juuri vintagevivahteisia sankoja, joista yhdet jo lempiliikkeessäni totesin toimiviksi ja toivonkin, että huomenna mennessäni katsomaan sankoja ovat vielä paikalla. Mietinkin, että onko selkeästi wanhanaikaisten sankojen hankkiminen liian rohkeaa, vai pitäisikö tyytyä ajattomiin, mutta persoonallisiin ratkaisuihin? Selvää on, että joudun hankkimaan paksummat sangat jo sen takia, että linssieni paksuus on hiomisesta huolimatta luokkaa pullonpohja.



Both from Vintage50sEyewear.





These all from Retrospecs.

Kelpaisi. Malli, jota kaupassa jo kokeillut on paljon retrospecsin ensimmäisten tapainen.
Noh, pianhan sitä sitten näkee millaisiin laseisin sitä tulee päätymään. Valinta on vaikea, sillä ne lasit tulevat keikkumaan nenälläni seuraavat pari vuotta, jos luojatar suo.

I´m buying a new glasses and I really am thinking to get a oldie kinda of eyewear.

Ei kommentteja: