maanantai 5. lokakuuta 2009

Kuningatartakin metsäsätys.

Hetki hetkeltä puut pukeutuvat vielä vahvemmin ruskan sävyihin. Kova tuuli heittää lehdet kauniille spiraaleille, jotka tanssivat tuulen mukana. Ihastuttavaa; tuoksu aamuisin on todella huumaava! Pidän syksystä, kerrospukeutumisesta, kylmistä aamuista. Ostin uudet hansikkaatkin (pantterikuosi, h&m). Täydellisen villakangastakin metsästys on myös lähtenyt käyntiin. Äitini ja Kaksoissiskoni kanssa meillä on aina tapana puhua kuningatartakista. Sellaisesta, jonka päälle puettuasi tunnet olosi kuningattareksi. Istuu täydellisesti, olo on mukava ja takki sopii sinulle kuin nakutettu kaiken kaikkiaan. Sellaista etsin; Kellohelmaista, keskipituista, reilusti villakankaista, eikä tekokuituhässäkkää.
Ja mielelläni jotain muuta kuin mustaa!



Nämä kaksi tilaan pian sovitettavaksi Ellokselta.

Etenkin tuo lila on kovasti mieleeni.

Milloinkahan tuo ruska iskee kunnolla? Tuntuu, että vielä pidättelee itseään.

2 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

Tuo ylempi takki on ihanan naisellinen:) Tykkään just tommosista vyötäröltä istuvista talvitakeista. Itellä on haaveissa ebaysta mittatilaustyönä teetettävä lolita-henkinen talvitakki, jonka hankin heti ku rahavarat antaa myöten:)

Oola kirjoitti...

Mun edellinen on vuosia sitten henumanusta ostettu vihreä 30-40-luvun leikkauksilla varustettu villakangastakki, mutta ostin sen vuosia sitten ja rintavarustus on kasvanut niin, että napit paukkuu xD

Ebaysta itekki vilkuillut takkeja, mutta näin minikokoisena vähän arpapeliä tilata.