keskiviikko 16. syyskuuta 2009

New chapter of my life is about to start...

Vuokraisätäni ilmoitti eilen, että joutuu myymään asuntoni ja näin ollen joudun myös minä muuttamaan kaiken alta pois. Surullista, sillä pidän asunnostani kovasti. Se on ennenkaikkea iso, valoisa, huokea vuokraltaan (kaveridiili oikeastaan), korkealla, joten näen jatkuvasti taivasta pilvineen, puiden latvoja silmän kantamattomiin. Keskustaankin on helppo ja nopea pyöräillä. Naapurit eivät ole olleet kovinkaan mieluisia, saatika alue yleisesti, mutta ulkoilureitit ja pakopaikat ihania, pimeä tähtitaivas iltaisin ja Mummolaan lyhyt kävelymatka. Uusi asunto on varmasti pienempi, sillä haluamallani hinnalla en löydä kovinkaan suurta luukkua. Minkäs teet, kun opiskelijana raha ei ole vakio. Kuusi kuukautta aikaa muuttaa, onneksi. Paljosta täytyy luopua, toivottavasti ei tosin juuri hankituista huonekaluista. Kumma vain, miten tämä ilmoitus tuli heti, kun aloin laittamaan asuntoani uusiksi, tein pientä pintaremppaa ja hankin uusia huonekaluja. Säälittää niitä kahta nuorukaista, jotka kantoivat vuonna 1961 priimakuntoisen vuodesohvan 9. kerrokseen asuntooni. Pian se pitää saada alas muuttoautoon ja seuraavaan kotiin.

Pientä tilaa tosin on hauska sisustaa. Melkeimpä helpompaa kuin suuria!
Uutta en ole hankkimassa, mutta silti selailen nettiä inspiraatiota etsien. Pidän epäsuorasta tunnelmavalaisusta iltaisin, hekumallisesta päivänvalosta päivällä. Asunnon pitää siis olla valoisa ja pari uutta tunnelmavalaisinta olisi toivelistalla.


Bunny light. Cuteness! Jokin tässä saa niin sydämenkuvia silmiini.


Black Globe. Karttapallo valolla olisi tosin mieluisempi.

My landlord is selling my appartement so I need to find a new one. Even though I have six months, with sadness I have already started to prepare myself for this. I have look over my stuffs, what to keep and what to loose. My apartement is huge, but I know I will move to a smaller one. At this moment rent prices are just too high for a student. I was lucky to life in this wonderful flat 2y with very cheap price. But I´m not only sad, now I can start to think about how to decorate my new home (first I need to find one!). I would love to have a rabbit lamp or a globe with a light in it.

Ei kommentteja: