torstai 17. syyskuuta 2009

Dreams about home sweet home.

Onnekasta, että vanhempani pitävät korviaan auki. Isäpuoleni kautta on jo yksi kotimahdollisuus auennut. Käyn tietenkin ensin katsomassa paikkaa, ennen kun innostun liikaa. Kuulostaa puitteet kyllä unelmakodilta, vaikka kallis onkin nykyiseen verrattuna. Tosin, mitä katsonut hintoja on tasan edullinen kokonsa ja vuokransa kanssa.

Asunto on wanhassa talossa; korkeat huoneet, ikkunalauta, lautalattiat... Juuri mitä olen haaveillutkin! Alkovissa on parvi ja keittiö on kunnon tila, eikä vain komero. Keskustaan on pieni matka kävellä, mikä on sopivaa. Talo sijaitsee rauhallisella sivukadulla, puiston lähellä. Ikkunasta näkymät ovat miellyttävät. Unelmapaikka, etenkin kun vuokraisäntä tekee vielä pientä pintaremonttia ennen muuttoani. Mutta, mutta... Ei saa innostua ennen kun edes käy paikalla, ettei pety! Talon kuitenkin tiedän ja sitä aina ulkopuolelta ihastellutkin.

Tiedossa kenties siis vanhan, pienen ja korkean tilaihmeen sisustamista ja laittamista. Pengoinkin inspispinspis-kansiotani haaveillen:


Hekumalliset väriyhdistelmät. Maiskis!


Keltainen keittiö on aina niin pirtsakka! I love yellow kitchens, use to have one myself.


I have almoust same kinda sofa.


Can´t remember where I find these pics, sorry!

Jos tuo asunto olisi nappiosuma, pääsisin muuttamaan jo parin kuukauden päästä. Mieluummin ennen joulua, kuin tammikuussa, jolloin on pimeintä ja surkean kylmää. Ei tule siis ripustettua jouluvaloja enää tähän kotikoloon. Pidin punaisia ledivaloja ikkunassa aina marraskuusta lähes maaliskuuhun saakka.

What a luck! My stepdad found me an appartement. His workmate just talked a bit about how he has a little appartement soon to be free for rent. Now I told him that I´m interested and soon I will go to see it. Sounds good; old house, good kitchen, loft bed, spacious high rooms and windowsills. I have always wanted to live in a nice, tiny but handy olde appartement over new, modern flats. But I won´t get too anxious about it before I´ve visited the place first.

Ei kommentteja: