maanantai 14. syyskuuta 2009

I heart walls with colours.



Miten ihastuttavan herkkiä! Tuollaisia kelpaisi katsella, kyllä. Muutkin Troven tapetit ovat henkeäsalpaavan kauniita. Mulla on kyllä aina ollut pieni fiksaatio siivekkäisiin (ei tosin hyttysiin), etenkin perhosiin ja lintuihin. Vuoteeni yläpuolella roikkuu sudenkorentojen muotoinen ledivalosarja.

Haaveilen siitä, että joskus saisin seinälleni käsinmaalatun puun. Kerran eräällä kaverillani oli upea yönsininen huone, jonka seinällä oli kaunis puun silhuetti varjostamassa nurkkaa, jossa vuode sijaitsi. Netistä onkin talteen löytynyt paljon kuvia, en kyllä osaa enää linkata sivujen osoitteita, joissa mitä hienompia puita.






Kelpaisi... Kaksi viimeistä kuvaa taitavat olla sama puu, sitäpaisi vieläpä kankaalla. Pimennysverhona olisi aika komea.

Katsoin juurikin eilen illalla ihanan elokuvan, Penelope, jossa myös päähenkilön huoneessa oli kaksi ihanaa elementtiä; seinät olivat epätasaisen vihreät ja huone täynnä värikkäitä, unenomaisia yksityiskohtia.



Modernit aikuistein sadut ovat kyllä täydellisiä sunnuntai-iltaan. Seuralaiseni sanoikin, että Penelopen tyyli ja elokuvan värimaailma on kuin mulle tehty. Lilaa, vihreää, punaista... Oih!

Katsokaa nyt julistettakin! Nuo kengät! Iiih!

Myös miespääosaa esittävä James McAvoy auttoi tykkäämään filkasta.

Ei kommentteja: