tiistai 8. syyskuuta 2009

Inspiraatiolöytöjä internetin ihmemaasta

Olen blogihullu. Luen päivittäin todella useaa blogia, vaihtelevasti tosin. Vähän kun uppoutuisi hyvään lehteen. Ensin löydän hyvän blogin, selaan hieman ja parin tunnin päästä huomaan lukeneeni koko arkiston alkuun asti. Ei sillä, että lukisin joka tekstipätkän alusta loppuun. Myönnän, usein tulee katsottua vain kuvat, etenkin, jos kieli on sellaista mitä en hyvin osaa. Blogien kautta törmää uusiin blogeihin ja mukaviin kauppohin, joissa yleensä vietän aikaa vain kuolaamalla, en niinkään shoppaamalla. Käsityöihmisenä on hauskaa myös saada muualta inspiraatiota. Tällä hetkellä haen jonkin sortin ideaa siihen, mitä pistäisin päälleni viikonloppuna, kun lähden parhaan ystäväni tupareita viettämään Tampereelle. Oma kaappi tuntuu niin nähdyltä, vaikka asian laita ei näin ole. Pitää vaan saada joku punainen lanka, tehdä uusi löytö vanhasta, sillä uutta en ole ostamassa. Olen tehnyt sopimuksen itseni kanssa, että tänä syksynä en shoppaile turhia (alusvaatteita ja sukkia saa...plus jos löytyy SE talvitakki, jota ehtsinyt jo pari vuotta). Joko tuunaan vanhaa, kehittelen uusia yhdistelmiä tai lainaan Siskolta.

Etsy on kyllä kaiken pahan alku ja juuri. Sinne hukkuu, unohtuu ja katoaa tunneiksi. "Ihana, oih tahtoo... entäs tuo! Mahtava idea! Ääääää, miksi mulla ei ole pankkikorttia. Onneksi mulla ei ole pankkikorttia!"


Ooh la laa-lautanen made by Rae Dunn.


Victorian tricon minihat by Topsy Turvy design Kaupan päähineet ovat ihastuttavia! Kelpaisi kyllä koko varasto itselleni, mutta etenkin tämä kolmikolkka olisi mieleeni. Katsoin juuri Marie Antoinette-elokuvan (toistamiseen), jossa hänellä on yllään vaaleansininen samanlainen hattu.
Siitä se vimma sitten lähti.

Vihaan myös blogeja, koska niiden kautta törmää asioihin, joille menettää sydämensä. Henki salpaantuu, kädet tärisevät ja kiittää onneaan, että on varaton ja samaan aikaan kiroaa sitä, miksi juuri kyseiset kengät eivät ole jo kenkäkokoelmassani.

Chie Mihara tekee upeita (ja kuulemma mukavia) jalkineita.

Lempiblogejani viimeaikoina:
Design is mine: isn´t it lovely?
Designsponge.
A Beautiful mess.
The snail and the cyclops.
Niotillfem.
Etc.

Ei kommentteja: