perjantai 18. syyskuuta 2009

Happy Sappy Friday!

Jopas on ollut viikko. Alkoi mukavalla onnentunteella; hyvä viikonloppu parhaan ystäväni ja kaksoissiskoni kanssa Tampereella latasi akkuja tarpeeksi. Kuitenkin viikon aikana heitettiin henkinen tiskirätti likomaan pääkopan kakkisankoon sellaisella voimalla, että vettä lävähti yli sotkemaan muutakin ympäristöä. Muutto, kumma kyllä, on suuri, pelottava mörkö ja koko asunnon etsiminen raskas operaatio, johon en juuri nyt olisi tahtonut ryhtyä. Tuntuu, etten muuta kykene nyt ajattelemaankaan, kun vielä hetki sitten mietin vain, mitä kaikkea ihanaa tässä syksyn mittaan voin tänne tuunailla. Nyt täytyy vain keksiä mistä luopua, mistä pahvilaatikoita, koti, muuttoapu, rahat, osoitteenmuutos, sähkö/vesisopparit, netti... Tulossa pimein vuodenaika, ei silloin pitäisi joutua muuttamaan! Huhti/toukokuu on muuttoaikaa!

Noh, pois kaikki hysteria. Olen ainakin valmistunut asunnon hakemiseen paremmin, kuin koskaan aikaisemmin, kun tiedän mitä haluan ja etsin. Ei enää kiire pois rikkinäisen parisuhteen raunioilta, muuttoa ensimmäiseen opiskelijaluukkuun yms. Haluan kodin.
Pienen kodin.
Kodin, jossa ehkä tilaa säästetty parvella (alkovissa).
Keittiön.
Valoa ja väriä.



All pics are from here.

Väriterapiaa:

Tuli kauhea himo greippilimsaa.


Mulla on fiksaatio omenan/limenvihreisiin seiniin. Itselläni oli kerran valoisa olohuone yhdellä namilimellä seinällä.

Tulen varmasti kyllästyttämään itseni ja muut tällä jatkuvalla muutto/kotihöpinällä, mutta muuta ei elämääni varmaan hetkeen mahdu. Käsityöprokkikset ei huvita; mikä ilo levittää työmaa levälleen, kun sen joutuu purkamaan kuitenkin? Saatan vielä olla hieman siipi alhaalla uutisista, ehkä ensi viikolla painan taas täyttä häkää sotkemaan kotiani prokkiksiin.

Miksi muuten ei löydy kuvia pienistä asunnoista? Kaikki ns. pienet ovat lehdissäkin aina 50neliöisiä tms. Loftit ja omakotitalot antavat kyllä ideoita, mutta vielä kiintoisempaa olisi nähdä miten joku toteuttaa pienen yksiön sisustuksen kauniisti, persoonallisesti ja käytännöllisesti!

Viikonlopun aikana pääsen pukeutumaan taas vähän monimuotoisemmin; live-roolipelaamaan fallout-tietokonepelien maailmaan sijoittuvaan peliin. Hahmoni on erähenkinen sheriffiapulainen, joka koonnut asustuksensa kaikkialta, mistä sattunut vain sopivaa löytämään. Monet kirpparilöydöt pääsivät hauskoiksi, mutta käytännöllisiksi osiksi asua. Lämmin tulee ainakin olemaan, viikonlopuksi kun on luvattu syksyisen vilpoisaa keliä!

I can´t think about nothing but appartement hunting and it´s make me feel low. So I try to look some nice, colourful pictures; colour therapy! Maybe I will get some inspiration from them as well. I just wonder why there is not that much of a pics from a tiny flats, only lofts, family houses etc.

Ei kommentteja: