maanantai 22. joulukuuta 2008

Busy Bee vol. 2

Huh! Aika on ravannut kuin siivillä, niin myös minäkin. Tuulispään lailla sitä on sinkoillut päivästä toiseen niin, että blogeistäkin päivättänyt vain peruspälätysboxiani. Asuja ei ole ehtinyt kuvata; yrittänyt kyllä, mutta pimeys tehnyt kaikesta tästä mahdotonta. Onneksi pian helpottaa ja valo lisääntyy!

Mitä sitä on tullut puuhailtua viimeiset parisen viikkoa? Koulua, lahjoja ja töitä.


Jotain lahjoja. Itsetehdyt, uniikit heijastimet ovat aina ilolla vastaanotettu lahja. Nämä menivät vaihto-oppilaillemme.

On tullut myös juhlistettua pikkujouluja opiskelijakavereiden kanssa. Asuna päälläni oli uusi mekko, jonka ostin H&M:stä itselleni joululahjaksi ja käyttänyt heti melkein puhki. Eri asusteiden kanssa toimii niin monella tavalla, sekä arkena, että juhlassa! Yritin ottaa kuvaa jollain tavalla, mutta ainoa vähänkään onnistunut on tämä:



Parhaina asusteina olivat toki punaiset kynnet ja huulet, iloinen asenne ja laitettu tukka, joista mistään ei tullut kunnon kuvaa. Jalassa sentään oli uudet rakkauteni, jotka myös lahja itselleni (löysin edukkaasti huuto.netistä).


Laukku vintagea 1950-luvulta, myös löytä huuto.netistä ikuisuuksien takaa.

Asusteet ovat muutenkin olleet viimeaikoina kovin punaisia. Johtuneekohan joulukuusta?

Töissä uniformuna onkin ollut musta t-paita ja farkut (yökerhossa kun plokkarina puuhannut).

Ehdin jo toisessa blogissani ruikuttaa, kuinka en löydä hyvää kupariväriä mistään suosikkimerkkini Ferian kadottua totaalisesti kaupan hyllyistä. Kaksi kertaa jouduin värjäämään hiukseni muka-kuparisella sävyllä, joka muutti tukkani enemmänkin ruskeaksi aiheuttaen näin allekirjoittaneessa kauhunväristyksiä identtiteettikriisistä puhumattakaan. Joululahjaostoksilla ollessani nyt lauantaina kävin taas Turun uusitussa Sokoksessa, jossa viikko sitten värivalikoimaa selatessani kirosin sitä, että mitään vastaavaa tuotetta vaan ole. Nyt kuitenkin hyllyihin oli saapunut erä Feriaa, uusituilla pakkauksilla! Ja suosikkikupariani oli hyllyssä juuri enää yksi pakkaus!!! Kädet täristen nappasin puketin mukaan sännäten kassalle, jossa maksoin ostokseni melkein kyynelehtien.
Värillä joskus on väliä!
Pohja on nyt tummempi, mutta enköhän pääse kotoiseen kupariini pian takaisin.

Samaisella reissulla mp3-soittimeni kuulokkeet hajosivat. Kertakäyttökamaa nuo nappiluurit. Muistelinkin ihanuuksia, jotka killuivat vaihtariystäväni kaulalla (ja korvilla). Ääni niissä oli vieläpä messevä, ulkonäöstä puhumattakaan! Kysyin merkin ja mallin nimeä, mutta Suomesta ei nähtävästi löydy mistään.


Panasonic RP-HTX7 Headphones - Green. Retrolook rules, ok! Pukin konttiin tuskin ehtisivät...

Sopisivat hyvin vihreän creativen mp3-soittimeni ja samsungin puhelimen rinnalle. Vihreä maku, mmmm-m!

Ei kommentteja: