tiistai 1. syyskuuta 2009

Ohhoh!

Kappas, miten aika kuluu! Juuri kun aloitin tämän blogin, sairastuinkin pahasti ja sain jälkitaudin toisensa perään, makasin sairaalassakin ja blogi sen kun jäi. Jopa henkilökohtaisempi, vuosia kirjoittamani blogi livejournalissa homehtui vailla huomiota. Mutta uusi syksy, tuore startti ja parempi meili terveessä ruumiissa! Tästä on hyvä jatkaa paremmalla tenholla. Tosin blogihan on enemmänkin kirjoittajaansa varten ja hänen ulkoinen kuvansa, kuin muita varten pidetty hengentuote. Joten tästäkään en stressiä ota, sillä lupasin itselleni, että tällä heikolla tenholla annan anteeksi, otan rauhallisesti ja en haali mitään ylimääräistä painoa mielelle, joka väsyi pahasti sairaskierteessä.

Kevät ja kesä menivät niin, että viuhahti vain; monet kenkäparit eivät päässeet käyttöön ja paria kesämekkoa en ehtinyt käyttää, sillä lähes koko kesä meni projektin parissa tai maalla Äitini puutarhassa maaten. Syksy tosin saapui virallisesti eilen -lempivuodenaikani! Rakastan kerrospukeutumista, syksyn värejä, neuleita, baskereita, korkosaappaita ja nahkahansikkaita, välikausitakkeja...

Syksyn sadesäät ovat mitä parhaita inspiroimaan: kumpparit, saderotsit ja sateenvarjot. Itse olen aika tylsä mitä tulee kumppareihin; luotan vain korkeakorkoisiin saappaisiin ja luottamus tuhoaa suhteen kenkiin heidän joutua hyllylle tavallista nopeammin. Sontikkojen kanssa olen myös laiska; käytän huppua ja lipallista päähinettä (en lippistä). Sateenvarjot kun a) tuppaantuvat unohtumaan b) hajoavat ensimmäiseen rannikkotuuleen syysmyrskyssä c) molempia.

Löysin sivuston, joka myy aivan ihastuttavia sontsia. Tulisko tällaisia kadotettua?






Aaaaaaah! Jumalaisia! Brollies Galoresta, jonka nettisivuilta löytyy jokaiseen makuun varmasti jotain. Nämä olivat näin alkuun omat suosikkini.

Olen yrittänyt kirppareilta metsästää kalosseja tahi muita vanhoja kumikenkiä, korollisia tietenkin, sillä lyhyenä mielelläni käytän korkoja.

Parissa blogissa onkin kohistu jo Melissan suunnittelemista Ashanti booteista, jotka ovat valmistettu 100% kumista. Tyylikäs ja hurmaava tapa pysyä kuivana täällä etelä-suomen märissä syksyissä (ja jopa talvissa).


Tahtoo!

1 kommentti:

tiiti kirjoitti...

oi, onpa ihan tuommoinen punainen pikkumyy-sateenvarjo. ja siinä on vielä punainen kahvakin! voi parhautta!