keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Mitä Isot edellä sitä "pienet" perässä!

Tyyliblogien rävähdettyä meidän suomalaistenkin tietoisuuteen on ollut yhä helpompi löytää internetistä itseään inspiroivia tyylejä. Hauskointa ja ihaninta onkin, kuinka avoimesti ihmiset itseään jakavat. Näin sen pitääkin olla. Mitä hävettävää meillä on siinä, mitä päällemme laitamme tai jätämme laittamatta?
Ennen selasin paljon kuvakirjoja, nyt selaan kuvasivustoja. Linkistä vain toiseen linkkiin ja kappas, kuinka tunnit taas hurahtavatkaan! Joskus törmää vain persoonallisuuksiin, jotka jäävät mieleen ja joiden kuvia palaa katsomaan uudestaankin (kuulostanpas stalkkerilta, mutta kun kyseessä ei lopulta ole pelkkä ulkonäkö vaan koko persoona, jota tyyppi itsenään edustaa). Tyyliblogeissa moni pysyy kasvottomina, mutta sekään ei haittaa. Kirjoitusten kautta myös saa paljon persoonasta irti.

Tyyli-idoleitani ovatkin olleet jo jonkin aikaa:

Amelia Raley - (blogi).


Johanna Öst - (blogi).


Nubby Twiglet - (blogi).

(Hmmm... Kaikki käyttävät usein punaista huulipunaa...)

Ja tuolta sivustahan nyt pystyy myös katsomaan, mistä muualta saan inspiraatiota!

I just adore these lasses style! Before I use to read magazines and picturebooks to get inspired, but now I just have to go from blog to blog via links and I lost hours... And got lot of inspiration to dress and create!

Ei kommentteja: