sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Pääongelmia

Keskiviikko aamusella lähdin pienelle työreissulle Vaasaan ja palatessani torstaina takaisin olin kovassa kuumeessa. Nyt maannut vuoteessa oikeastaan tähän saakka; yhä kuumeessa, mutta jatkuva makoilu alkaa särkeä lihaksiin. Jatkuva nukkuminenkin aiheuttanut sen, ettei väsytä enää, vaikka uni olisi parasta lääkettä.

Mulla on pääongelmia. Hiusmalliini olen tyytyväinen, etenkin epäsymmetriseen etutukkaani, mutta en siihen, että hiukseni kasvavat hirmuisella vauhtipyrähdyksellä. Melkein kerran kuukaudessa tarvitsen kampaajani avustusta etutukkaan, latvoihin tartun nykyisin kerran parissa, kolmessa kuukaudessa. Olenkin harkinnut jo, että ostaisin kotiin harvennussakset, joilla pitäisin etutukkani siistinä, mutta sakset lähellä silmiäni kokemattomissa, kömpelöissä käsissä... Jaiks!


Kauhian pitkä! Ei pysy enää muodossaan, vaikka kuinka laittaisi.

Olen aina nauttinut siitä, että hiukseni ovat laitetut. Silti, täytyy tunnustaa, olen surkea tekemään itse päälleni mitään. Kaksoissiskoni on aina ollut apunani tarvitsiessani kampauksia tehden aina erinomaista työtä (etenkin upeita erikoisia lettikampauksiakin; harmi, ettei kuvatodisteita oikein ole). Myös muiden taistelutovereiden oivalliseen apuun olen saanut turvautua, etenkin live-roolipeleissä ynnä muissa vastaavissa. Vasta viimeisen vuoden aikana, jolloin leikkautin itselleni etutukan, olen alkanut käyttää aikaa hiusten laittamiseen nauttien siitä suunnattomasti. Ja nälkä kasvaa syödessä.


Kampauskokeilua edellistorstailta ...jonka sitten kostea sää tuhosi heti ulos asunnosta astuttuani. Kauhea koiranilma ja päästyäni tapaamiseen iloisena siitä, että tukkani on upea vilkaisu peiliin pisti sadattelukuoron päälle. Mikään myrkky saatika lakka ei auta, jos taivaalta tulee mummoja ja tiskirättejä!

Internetti on vieläpä pullollaan mitä ihanampia kampaussivustoja ja samanhenkiset ihmiset ovat auliita jakamaan neuvoja. Youtube on tässäkin ystävä. Itse olen löytänyt muutamia varsin ihania tutorointivideoita pin up/40-50-luku tyylisten kampausten tekoon (suosikkejani, luonnollisesti).


Casey Brown on vain niin suloinen ilmestys! Tuorein kampausvideo täällä.


Super Kawaii Maman helppo peruskampaus. Täältä ohje Rouvalta myös vähän näyttävämpään, mutta silti helpohkoon kampaukseen.


Sarah Puziak puuhailee jo hieman vaativampaa väkerrystä, mutta inspiroivaa katseltavaa silti. Meikkitaiteilija kun on ammatiltaan on hänen pakkelointivinkitkin sangen päteviä.

Ja kun noita videoita vilkuilee, niin löytyy niiden parista lisää linkkejä toisiin vastaaviin ja niin edelleen. Youtube kyllä tarjoaa muutakin kuin vain viihdevideoita (mutta etenkin niitä, tihihii!).

Btw, aina niin ihailtavan tyylikäs Freelancer´s Fashionblog tarjoaa myös muutaman postauksen kampauksista.

Jos tässä parantuisi pian ja pääsisi kirppareille etsimään pikkujoulurompetta. Teema kun on white white xmas, enkä oikein omista mitään juhlavaa valkoista joten jotain asialle on tehtävä! Mausteena ajattelin käyttää tietenkin punaista. Omistaisinpa punaiset kengät!


EDIT.22.05. Jäi noista Dorothyn punaisista kengistä pakkomielle päälle. "Entä jos..." Olis paritkin kengät jotka voisin hukuttaa paljettimereen. Löysin jopa ohjeistusta glitterikenkien tekoon!

2 kommenttia:

Nietuska kirjoitti...

Siulla on IHANAT hiukset ja väri vallan mainio! Miulla on unelmana saada nää hiukset pitkiksi että saan laittaa kunnon kampauksia. Haluan yhtä punaiset, mutta otsahiuksissa pitää olla vaalea raita piristämässä:).
Nyt nää hiukset yltää jopa olkapäille ja otsatukka on alle nenän!

Oola kirjoitti...

Tämä punainen on useiden vuosien värjäämisen tulos! Enää en ikinä varmaan väriä vaihda, niin mua. Lempi värjäystuotteeni (Ferian kupari) on nyt lopetettu ja olen ihan hätää kärsimässä et mitä tekisin...