keskiviikko 3. joulukuuta 2008

De-Lovely!

Internetti on vaarallinen paikka ja joskus sen käyttäminen aiheuttaa inhottavia reaktioita, kuten punoitusta poskilla, kuolaamisen tuplaantumista (noh, en minä nyt vapaa-aikaani jatkuvaan kuolan erittämiseen tuhlaa, mutta uskon, että ymmärsitte mitä tarkoitan) ja toivelistan täyttymistä, mikä aiheuttaa oman taloudellisen tilanteen aiheuttamaa ahdistumista. Fyifyi!

Mikä sitten aiheuttanut allekirjoittaneessa innostumispiikkejä ja haikeutta? Kengät, tietenkin! Aivan kun niitä ei olisi liikaa (ei ole, omistan aika vähän lopulta popottimia), mutta maailma tuntuu olevan pullollaan mitä inspiroivampia kenkiä, jotka mielelläni omistaisin ja käyttäisin puhki asti (niinhän sitä aina sanotaan...).


Niittimaiharit nyt voisi tehdä itsekin...


Nämä ovat vain aivan ihanat!

Uskomattoman valloittava idea, imho.

Nämäkin osuivat silmiini, vaikka en tiedä osaisinko käyttää.

Mutta että pohjien yksityiskohdat... Oijoijoi! Tarkkaan mietityt pienet yksityiskohdat saavat minut aivan villiksi! (Kaikki yllä esittelemäni kengät Freepeople.com.)

Ja lisää! Yksi suosikkimerkeistäni, jonka mallistoista aina on ostoslistalla ollut useampikin pari kaunottaria, mutta en vielä omista ainoitakaan. Haaveilla saa...

Kaikki nämä Irregular Choices. Ylläri, että kirsikat ja kisulit saivat huomioni osakseen.

Kenkiä kun tässä nyt kuolaillaan myös niihin liittyvät asusteet vetävät puoleensa, kuten hienot kengännauhat yms. Omistan kuitenkin useammatkin korkkarit, joiden pohja on painajaismaisen liukas! Pitäisi viedä suutarille löytämään vastauksia ongelmiin, mutta apuna kyseiseen vaivaan löytyisi tällaisistakin:

Sydämenmuotoiset stopperit! Must have!


Huomenna kolmet talvisaappaani pääsevät suutarin hellään huomaan. Myös yhdet korkokenkäni pääsevät lähipäivinä tuunausintoni uhreiksi. Punaiset Dorothy korkokengät ovat kummitelleet mielessäni ja askartelukauppojen punaiset glitteriputkilot ovat yllättäen päässeet kotiin mukanani. Katsotaan mitä tästäkin taas tulee. Sotkua ainakin!

1 kommentti:

Roosa kirjoitti...

Olipas erikoisia kenkiä :) Nuo sydänstopparit olisi kyllä ihan musthankinta, tai edes ihan minkä muotoiset stopparit tahansa :D Alkaa meinaan sen verran kovaa jalat vipattamaan näillä sileillä pohjilla..