keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Sukkaa pukkaa.

Yhä taudissa. Pian olenkin viettänyt kotosalla viikon. Nyt sentään saanut lääkityksen virukseeni, joten pitäisi muutaman päivän levolla alkaa olla voiton puolella tämäkin pöpö. Eilen käydessäni lääkärillä hämmästyin kun ulkomaailmassa olikin talvi ja viileää. Kotiin saapuessani kaivoinkin esille talvehtimiseen sopivammat sukkahousut ja polvisukat (monikossa) varastojeni pohjalta. Talvi ei silti tarkoita paksuihin mustiin villasukkahousuihin verhottuja sääriä. Ulkona kerrospukeutuminen toki on aina valttia, mutta sisälle saapuessa voi sääristä käärästä alas paksut ylipolvensukat ja antaa mielikuvitukselle vallan. Itse pidän juuuri kerrostamisesta ja värien rinnastamiselle.

Focus on Fashionin Salla pistikin linkkiä minulle aivan tuoreelle sukkasivustolle MyTights, jonne sukkisten himokäyttäjänä suuntasin uteliaana. Silmiini pistivät:


Luvluvluv!


Suosikkisivustoni on ollut vuosikaudet jo Sock Dreams, mutta en ole vielä päässyt tilailemaan sieltä mitään (ihanuuksia kyllä kauhoisin ostoskoriin vaikka millä mitalla). Tuttavat ja kylänmiehet kyllä ovat supisseet, että hyvää palvelua on ja nopeasti tavara rahtautuu ympäri mualimmoo.

Oikein odotan paukkupakkasia, että pääsee käyttämään Mummoni pari talvea sitten kutomia paksuja polvipituisia mehevän violetteja villasukkia. Pitäisi lisää tilata samanlaisia, mutta eri väreissä.
Nihkeää; ulkona sataa vettä! Niin se odotettu valaiseva lumi sitten sulaa pois tuoden tumman masentavan maaperän takaisin esille.

1 kommentti:

Lotta R kirjoitti...

homo turun talvi.

mä haluan sadat noista sukkahousuista.