torstai 27. marraskuuta 2008

Ahoi!

Olen ankkuririipuksesta vauhkonut jo itsekseni pitkään; keväällä ja kesällähän nyt oli sellaisia kaikkialla myynnissä, mutta kesän olin rahatonna ja työkiireillä varattu, ettei shoppailulle ollut aikaa ennen kun oli jo liian myöhäistä. Loppukesässä heräsin vasta haaveilemaan täydellisestä ankkuristani, jonkalaista ei sitten enää tullutkaan vastaan. Ankkuri-fiksaatio on muutenkin ollut allekirjoittaneella päällä jo parisen vuotta.
Kuviona vetoaa eniten etenkin wanhahtavana, old school tatuointikuvana (kuten esim. Sailor Jerry).


Komija riipus! Lady Luck Rules Ok on ihastuttava puoti, josta ainakin tilatessa aarteet ovat saapuneet odottaviin kätösiin nopeasti ja kauniisti pakattuna!

Eilen sitten seinät alkoivat pitkän sairastelun päälle kaatuilemaan ja löhöäminen, leffojen möllötys yms sai riittää ja päätin, että jos just oikeanlaista korua ei löydy, pitääpä taas tehdä sellainen itse (täällä muuten wanhoja tekeleitäni). Pienen vääntelyn ja kääntelyn jälkeen prototyyppi nro. 1 oli valmis ja vaikka on aika simppeli, näyttää silti kivalta käytännössä! Punainen, glitterinen ja keskikookas. Materiaalina suuri suosikkini polyakryylimassa, fimo.


Bligbling! Päälle vielä lakkaus, hopealangasta lenkki ja ketjuun.

Tätä tulee käytettyä varmasti paljon.
Onnistuminen tuo aina kyllä kivan olotilan; ensimmäinen terveehkö päivä viikkoon. Huomenna jos uskaltaisi näyttää nenää asunnon ulkopuolella ja ulkoiluttaa koruakin suuressa maailmassa.

Ei kommentteja: