tiistai 23. maaliskuuta 2010

Some changes!

Jahas, jahas! Lilla Kvinna Oola-laa! tuli elämääni sen takia, kun kirjoittaessani vuosikaudet ensin livejournalissa halusin jättää "mitä mulle kuuluu" ja syvemmät vuodatukset sinne ystävien luettavaksi ja välillä jopa salasanojen taakse. Kirjoittaessa kuitenkin alkoi tulla dilemmoja; lilla kvinnassa alkoi polvella lisää omasta elämästä, eikä vaan designista ja ihanista kauniista asioista -huomasin, että halusin kirjoittaa elämästäni kaikissa aspekteissa sisältäen raapausta henkilökohtaisiin elämänalueisiin, kiinnostuksen kohteisiin, elämäntapaani ja yleiseen olemiseen. Itsensä määrittäminen oli tämän kautta hankalaa. Satuin mainitsemaan tästä identtiselle kaksoissisarelleni, joka täälläkin vilkkunut kuvissa ja tekstissä. Hän oli myös pohtinut aloittavansa puhtaalta pöydältä, sillä kirjoitettuaan 10 vuoden ajan blogiaan Mon private brainstorm sekään ei hänelle enää toiminut, kuten ennen. Saimme pienessä hiprakassa idean aloittaa yhteisen blogin, sillä kiinnostuksen kohteemme kun ovat samat, vaikka muuta välillä yritämmekin väittää.
Joten rumpujen pärinää ja fanfaarien soittoa, kiitos!

Tervetuloa lukemaan Twinners Take It All! (Onpa raflaava nimi, eikös? Mitä luulette, että kaksi musikaalifriikkiä huppelissä keksii?)

Jatkan yhä tämän profiilin käyttöä selatessani muita blogeja ja kommentoidessani kirjoituksia. Livejournalissa seuraan yhä ystävieni sepustuksia ja varmaan pidän heidätkin ajan tasalla siitä, mitä päässäni syvemmällä sattuu liikkumaan.

Hetken päästä nähdään miten yhteinen taival tuplablogissamme lähtee toimimaan.

Ei kommentteja: