torstai 18. helmikuuta 2010

What makes sense? Nonsense!

Yksi suosikkibloggaajani pitää suureksi kasvaneen lukijamääränsä kunniaksi arvonnan. Jos et jo ole Nadjan blogiin törmännyt aikaisemmin (ihmettelen kyllä, jos et ole), niin kannattaa käydä vilkaisemassa! Pirtsakan oloinen, persoonallinen nuori nainen, jolla kiva oma tyyli pukeutua ja kertoa elämästään. Hän on myös kätevä käsistään, mikä oli itselleni kiinnostuksen herättäjä, käsityöihminen kun itsekin olen.

Arvonnan palkintoina on Nadjan itse tekemiä koruja ja Bik Bokin huulirasvaa, yummy!

Are You Feeling Fashionable? Suosittelen!

Päivän naurut tulivat kyllä tänään tästä videosta, wanhana live-roolipelaajana eli larppaajan kun osui ja upposi.

Oijoi, kun jaksaisikin tuollaisen vaivan kropan maalaamisen kanssa. Kerran teininä osallistuin peliin, jossa maalasin ihoni siniseksi ja hiukset vihreäksi. Sen jälkeen iho on saanut paksumman maalipeitteen vain bodypaint mallina ollessani ja rokokoo meikissä, jolloin iho pohjustetaan valkoisemmalla mattavoiteella. Palaanpas tässä Larp-ajatuksiin, sillä ensi viikonloppuna on tiedossa ensimmäinen peli tänä vuonna. Kesällä olenkin pelannut 12-vuotta, eikä loppua näy. Hauskemmaksi oikeastaan menee ja monipuolisemmaksi.


Me with dryad/tree nymph bodypaint (made by my twin sister, Spring 2006).

One of my fav bloggers (writing only finnish) is having a lottery. She has very sweet and colorful blog and she´s also very crafty person. Today I have laughed a lot to this video. I have LARPed 12 years now myself so this really is jolly vid with good humour.

Ei kommentteja: