perjantai 12. helmikuuta 2010

Tell her She´s Beautiful!

Olen aika suorasanainen ulkonäköasioissa. Sanon usein ihmisille, joita tapaan ja joiden kanssa vietän aikaa, jos he näyttävät mielestäni hyvältä ja jokin heissä saa minut voimaan paremmin. Joskus jopa sanon sen tuntemattomille. Kuitenkin harmikseni vaikuttaa siltä, että harva oikeasti uskoo omaan kauneuteensa ja ohittavat kehun hetkessä, vaikka näyttävätkin olevan mielissään.



Facebookissa on oiva kampanja meneillään, joka kestää torstaista sunnuntaiseen 11-14.2.2010 asti. Koko homman laittoi alulle 17-vuotias Kanadalaispoika, joka päätti että loputtomien ulkonäköpaineiden maailmassa jokainen tyttö ansaitsee tuntea itsensä kauniiksi. Tyyppi kyllästyi siihen, että naiset aina haaveilevat olevansa jotakin muuta kuin ovat ja keksivät loputtomasti ulkonäöstään jotakin parantamisen varaa, vaikka tosiasiassa meissä jokaisessa on jotakin kaunista. Ihana idea! Tosin tämän tempauksen pitäisi kestää päivästä päivään, maailman tappiin asti!


WORD! As I´m very tiny girl and proud of it!

Pidän tällaisista tempauksista! Olen aika ihmeissäni, että alullepanija on noin nuori kolli. Itse pidän vessassa peilini reunassa tekstiä, jossa lukee "The world is more beautiful with you."

2 kommenttia:

Eka kirjoitti...

... jonka mä poikkeuksetta onnistun aina lukemaan "the world is more beautiful without you". Masennuksen peruja? XD

Silti, mahti idea. Inhottaa vaan että tähän on yhteiskunnassa tultu...

And movies (especially Bollywood) really gave me false expectations about love (and looks).

Oola kirjoitti...

Haha meinasin kirjoittaa tekstiin, että paras ystäväni lukee sen aina näin mut halusin antaa sulle mahd sanoa ton.

MÄ NIIN ARVASIN! xD