sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Scifi heroines and zombie fever.

Viikonloppuuni on kuulunut herkullista ruokaa, hyvää seuraa ja vähän nauruakin. Hieman myös huolta läheisestä kissasta, joka kovin sairas, mutta aloitettu lääkitys toivottavasti saa katin kuntoon. Eilen ilta meni kokkaillessa wokkia, puputtaessa epäterveellistä jälkiruokaa ja nautiskellessa elokuvista! Scifistinä valintana oli tietenkin juurikin sitä itseään ja fanityttönä halusin vihdoin nähdä rakastamani Imperiumin vastaiskun hyvästä kotiteatterista, äänet kaakossa. Seuralaiseni katseli vieressä reagoimistani elokuvaan ja sitä, kuinka itsekseni mumisen jokaisen vuorosanan ulkoa. Minkäs teen, lapsesta asti olen ollut fanityttö! Äiti sanoi 11-vuotiaalle minulle, että tuo hullu fanitus on onneksi vain vaihe ja menee varmasti ohi pian. Kommentoin hänelle täyttäessäni 25-vuotta, että vaihe taisi jäädä pahasti päälle! Elokuva vaan ei menetä minulle tehoaan katselukerroilla, vaan on aina yhtä nautittavaa viihdettä. Olen nähnyt sen valehtelematta varmaankin noin 100 kertaa. Siinä on ihanaa tietenkin maailma, mutta myös lapsena roolimallini ollut Prinsessa Leia. Hänen pukeutumisensa ja etenkin reippaat lettikampaukset ovat hyvin kauniita! Harmi, ettei yksityiskohtia paljon näe filmissä, mutta onneksi olen osan vaatteista päässyt tirkistelemään aikoinani Tennispalatsin Star Wars: Behind the Magic näyttelyssä. Kävin siellä 18-vuotis syntymäpäivänäni. Teki päivästä entistäkin tärkeämmän.


I LUV those boots! Kiilakorkoa pienelle, mutta sisukkaalle naiselle! Hyvät juosta, kokemuksen syvällä rintaäänellä kiilakorkoja suosien.

Housupuvut eivät koskaan ole olleet minulle mitenkään kuuma juttu, mutta tämä punainen kokonaisuus viehättää suuresti. Tiukat kapeat hihat ja pussimaiset lahkeet, kaunis leikkaus vyötäröllä ja upea pitsikuvioinen viitta. Harmi, että elokuvassa pitsiosa näkyy vain hetken, eikä katsoja edes varmaan kiinnitä siihen huomiota, kun ruudulla sattuu ja tapahtuu muutakin.


Dashing!

Katsoin myös toisen scifisuosikkini Alien 3. Ripley taitaa olla ainoa nainen, joka on todella näyttävä lyhyessä siilissä?


Alienin maailmassa on itseäni suuresti viehättävää esteettisyyttä, mitä voisin kuvata rumankauniiksi. Likaista, ruosteista, epätoimivaa ja raakaa, mutta silti kuvasto on silmäkarkkia! Haluaisin tehdä reissun Tampereella H.R Gigerin näyttelyyn, pyhiinvaellus melkeinpä!

Muitakin elokuvia tuli nautittua, kuten Snatch (Guy Ritchien leffat toimivat itselleni hyvin usein) ja Zombieland, josta pidin, mutta pienellä varauksella. Toimiva zombikomedia, vaikkakin osin todella ennalta arvattava. Kun muut saavat kiksinsä vampyyreista ja velhoista, saan minä omani zombeista! Ei ne viehättäviä ole tietenkään, mutta todella cool! IMHO.

Saisi lumentulo jo loppua.

This weekend has been about yummy food, good company and movies. Yesterday I watched couple my favorite scifimovies in a very good home theater. The Empire Strikes Back was awesome as usual -I have a huge sweet tooth for original trilogy. Star Wars and scifi geek, for big time! I also watched Alien 3 which is my favorite from all Alien movies. Snatch was also good again and Zombieland was nice piece of entertainment. Some of as get their kicks from vampires and wizard so I get them from Zombies. They hell ain´t pretty but they are cool!

Kaikki kuvat googlen kuvahausta.

5 kommenttia:

June kirjoitti...

Ihana Leia<3

Ravenwaves kirjoitti...

Angelina Jolie on todella näyttävä lyhyessä siilissä! Luv. Eikä sovi unohtaa Sinead O'Connoria. Tsekkaahan tämä Rolling Stonesin musavideo, jossa Angelina on:
http://www.youtube.com/watch?v=ufp0RANigro&feature=related

Oola kirjoitti...

Haa Tänks olin aivan vallan unohtanut Sineadin, hänhän on vallan hurmaava siilipäänä!

Hanna kirjoitti...

Kai oot katsonut myös Zombies of mass-destuctionin ja Dance of the dead:in? Varsinkin jälkimmäinen ilahdutti sankarinörtrillään :)

Oola kirjoitti...

Hmm en ole katsonut, pitääpä laittaa katsomislistaan heti! :) kiitos vinkistä!