keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Polkadotista pyörätuunaamiseen!

Vihaan sairastamista, todella paljon. En saa aikaan mitään ja päivät tuntuvat valuvan hukkaan. Paljon kun olisi tehtävää; to-do-lista sen kun pitenee ja kevät lähenee... Olisi kouluhommaa, projektin aloittamista kunnolla, kirpparille tavaroiden viemistä, vanhasta asunnosta pitäisi hakea varastosta loput tavarat (ilman autoa sangen hankala homma), kesätöiden etsimistä (jäänyt viimetinkaan kun kesähomma, joka oli jo lähes varma, peruuntui) ja muuta kaikenlaista. Yöllä suutuin itselleni ja lyhensin kirpparilta löytämäni farkkuhaalarit sortseiksi. Se kun ollut pitkään ideana, sillä pitkinä housut lyhentävät jo tynkää varttani. Sortseina toimivat nyt todella näppärästi. Samassa kasassa odottaa vielä yhdet farkut kaventamista ja villakangashousut lahkeiden lyhentämistä.
Ei kyllä auta stressata! Ei ihme, että flunssatauti kestänyt jo parisen viikkoa reippaana, kun kroppa ei pääse pelkotilassa tervehtymään.

Piristävämpiä ajatuksia siis!
Lempiväri: vihreä. Tykkää: polkkakuosista.

Sangen loistava tuunaus! Aina unohtuu, että jääkaapin pinnan voi tuunata ihan itsekin maalipinnalla! Laiskana otan aina vaan kasan magneetteja ja random kortteja, että saan kylmän valkoisen jääkaapin pirteämmäksi.


Mulla on ollut aikomuksena jo monta vuotta maalata mun Helkaman Mummopyöräni. Värivaihtoehdot ovat olleet juurikin limenvihreä tai lila. Käynyt kerran mielessä jopa että maalaisi keltaiseksi, että erottuisi pyöräparkista kauas. Polkadot kuvion kanssa olisi kyllä aikamoinen namupala! Tai sitten tähdillä varustettuna. Pilkut ovat silti helpompia maalata...


Kuvan tyttö on kyllä niin kaunis ja tyylikäs! Marimekon paita päällä.


Tämä maistuis varmasti mun Siskolleni! Fuksia kun on hänen juttunsa.

Kun alkaa haaveilla pyörän tuunaamisesta ei halua jättää työtä pelkkään maalipintaan!
Ensinnäkin haluaisin uuden pyöränvalon; kevyen, helposti irrotettavan ja mukaan otettavan.

KNOGin Frog. Edullinen ja saa monissa eri väreissä. Saman firman hieman kookkaampi Gekko toimisi myös.


Ja kilikello!

ELECTRA DING DONG POLKA DOT BICYCLE BELL. Kelpaisi.


Carrie kori. Kaunis kuin mikä! Pelkään vaan, että lähtisi aika nopeasti jonkun pitkäkyntisen mukaan.


Hyvät kädensijat! Bilteman mustaharmaat on vaan niin nähty. Väriä, väriä! Suomesta ei vain tunnu löytyvän, kuin mustia/harmaita. Kädensijoihin haluaisin vielä ne tyttömäiset nauhat roikkumaan, mitä just oli 80-luvulla monissa pyörissä. Tein sellaiset syksyllä itselleni heijastinnauhasta (coolia ja turvallista!), mutta naru on hieman liian paksua siihen. täältä löytyy ohje, miten tehdä itselleen komeat streamerit (mikä lie on niiden suomenkielinen termi). Itse kyllä väsään heti, kun pyöräkelit alkavat.

Törmäsin jouluna lelukaupassa pinnahelmiin. Olin vallan unohtanut koko helmet, mutta mukaan kyllä tarttui paketillinen. Pitävät ehkä turhaa meteliä pyörän kulkiessa, mutta hyvähän se on, että edellä kävelevä kuulee ohittajan jo etukäteen, eh?


Kuka haluaisi tehdä mulle tällaiset?

Ei kyllä kovinkaan käytännölliset kurakeleillä. Nimim. repeillyt usein perässä ajaessani tyylikkäille miehille, jotka kulkevat pyörällä, jossa ei takalokasuojaa. Selässä menee ruskea kuraviiva, eivätkä itse tiedosta sitä...

Hyvä haaveilla pyöräilystä, kun ulkona maata peittää valkoinen vaippa.

Kuvat googlen kuvahaulla.

Kaunein pyörä ehkä ikinä! Most beautiful bike I´ve ever seen!

Riding Pretty. Mahti blogi.

Ei kommentteja: