keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Geeky gifts had me at the hello!

Jou-jou-joulu tulee, tipetipetip tap!
Muutto vie kaiken ajan, energian, rahat. Joulukuu tuli niin yllättäen, että en ole ehtinyt ajatella koko juhlaa lainkaan. Melkein.
Olisipa aikaa tehdä tavalliset, eli puuhata kaikki lahjukset itse.

Jos olisi rahaa paljon, antaisin rakkaimmilleni mitä ansaitsevat; kaunista, hauskaa, somaa ja piristävää. Toki näin köyhänä ja laman aikana tiedänkin, että heille riittää pelkkä yhdessä olo, laatuaika ja ajatuksen tuoma lämmön tunne. Kuitenkin, on hauska haaveilla ja vilkuilla suosikki nettikauppoja läpi sen varalta, että yllättäen taivaalta tippuisi setelinippu tassuun.

Historiafaniuden (onpa ruma sana) lisäksi olen armoton scifisti ja roolipeli-nörtti. Ollut mukulasta asti. Siksi usein käynkin kuolaamassa Think Geekin tuotteita, jotka saavat minut mukavasti kutiamaan sisäisesti. Nörtti, mikä nörtti!

Itseäni lahjoisin t-paidalla, vaikka omistankin niitä jo keräilijänä aika kasan. Hauskat paidat saa minut vaan kehräämään ja niitä on kiva pitää päällä.


Paria ystävääni, jotka käyvät paljon matkustelemassa ja yökylässä ympäriinsä voisin lahjoa hauskalla makuupussilla. Asiaa toki auttaa, että molemmat ystäväni ovat kuten minäkin, kovia Star Wars fanaatikkoja.


Kovia kokeneella ja halia kaipaavalle ystävättärelle lahjoittaisin unikaveriksi tämän, sillä neiti on suunnaton Alien elokuvien ihailija. Mikä olisi parempaa, kun herätä Alien mönkiäisen vierestä, mutta jäädä eloon ilman, että vatsasta hyppii esiin ylimääräisiä kavereita?


Herra M:lle lahjottaisin suloiset tappajapupu aamutossut, joilla saisi aamulla jalkansa lämpimäksi ja asunnon jakavat kissat metsästysvalppaaksi.


Isän suosikkipuuhaa on kesällä metsästää pörriäisiä, jotka tunkeutuvat sisälle taloon. Yleensä aseena toimii sähköinen lätkä, mutta aina voi laajentaa asearsenaaliaan.


Mummi ompelee paljon ja vanhetessa näkö huonontuu. Sitä varten on aina pienet apuvälineet tarpeen. Näillä saksilla saisi leikattua suoraa kangassaumaa. Kelpaisivat kyllä itsellenikin!


Bestikseni opiskelee graaffista suunnittelua ja istuu nykyisin vielä tavallista enemmän photarien yms ohjelmien ääressä. Hänellä oli ennen magneettitaulu, joka toimi myös inspiraatioasioiden esittelijänä. Taululle sopisivat osuvasti nämä magneetit:


Siskolleni (sekä myös bestikselleni) antaisin tämän laser star projektorin. Kuulemma on komeampi todellisuudessa, kuin tässä kuvassa.

Awesome!

Suomessa on pari vastaavaa nettikauppaa pulju.net ja mulletoi.com.

Lauantaina vien ensimmäisen lastin tavaroita uuteen asuntoon. Läheskaiken olen ehtinyt jo pakata. En malta odottaa sitä, että saan herätä uudesta asunnosta ja jättää kaukaisen lähiön menneisyyteen.

I just love geeky stuff. These items I would give to my friend or mysekf.

Ei kommentteja: