tiistai 8. joulukuuta 2009

Busy Bee part ?

Kovalevyllä odottaa kasa valokuvia, jotka pitäisi käsitellä ja laittaa internettiin. On asukuvia, on tapahtumista ottoja, ihania hetkiä arjesta ja kissojen hassuttelua. Kamera täyttyy, päivät menevät ohitse ja mitä olenkaan tehnyt? Pakannut.
Virallinen muuttopäivä on torstaina. Olen todella innostunut! Kaksi lastia tavaraa olen tosin jo kaverin avustuksella saanut muutettua, kuten kaikki vaatteeni, vähän krääsää, astioita ja kasvini. Kenkävarastoni mahtuivat täydellisesti eteiseen, olen niin onnellinen! Luulin, etteivät vaatteenikaan mahdu alkovin alle, mutta kaapit ovat hämmentävän syvät! Jäi jopa tyhjiä hyllyjä! Hämmentävää!

Viime päivien asuna on toiminut farkut, joku t-paita ja neuletakki (tahi uusi h&m poikienosastolta bongaamani Star Wars-huppari). Hiuset olleet nykeröllä ja naama meikitön. Tässä jaksa miettiä mitään erikoista päälle, ei sillä, että vanhalla asunnollani mitään olisikaan enää. Tärkeintä on saada tuo romuläjä paikasta A paikkaan B. Eilen taas menin sanomaan, etten enää ikuna muuta, ennen seuraavaa kertaa.

Mutta onneksi netti tarjoaa inspistä, kun tuntuu, ettei jaksa miettiä ollenkaan, mitä vaatekaapin antimista saisi koottua ylleni.

Some fab outfits.




Tähti Syrjälä., Casey´s elegant musings, The clothes horse and Kennedy Holmes.

Sain töistä viikonloppuna rahaa, jotka olin ajatellut käyttää joululahjoihin, mutta jokainen penni meni lamppuihin. Energiansäästölamput ovat ajatuksena hienoja, mutta hinnaltaan eivät.

I have been so busy with moving lately that I have not even got any time to do my fav thing -playing with photoshop. I have already moved all my clothes etc. Thursday is my D-Day -then I´m finally moving in! Can´t wait.
Here is some cool outfit pictures that gives me some inspiration during this hectic time when I have no streght to think what I could wear.

Ei kommentteja: