tiistai 27. lokakuuta 2009

Coat fever and some halloween dilemmas.

Säiden viilentyessä ja nahkatakkini jäädessä kylmäksi ja turhan lyhyeksi takkikuume sen kun kasvaa. Tilasin aikaisemmin hehkuttamani takit ellokselta kokeiltavaksi ja tarkoitus olisi mennä vilkuilemaan myös Turun Halosen yms takkiliikkeiden tarjontaa, kun vaan pääsisin flunssastani eroon. Mikään ei silti estä hehkuttamasta netistä silmiini pistäneitä yksilöitä:




Varsinaisia Kuningatar-takkeja made by Lia Lintern. Uuden malliston takeissa on sellaisia yksilöitä, jotka ottaisin käyttööni silmiäni räpäyttämättä! Pakko lotota ensi viikonloppuna, tunnen oloni onnekkaaksi!

Viikonloppuna juhlitaan taas suomeenkin rantautunutta Halloweenia. Itsellänikin olisi useammat juhlat, jonne mennä. Kaikissa tietenkin teemana naamiaiset. Täällä onneksi homma ei ole mennyt niin hössötykseksi vielä kuin rapakon takana, mutta tälläinen pieni hupsutus vuoden pimeimpään aikaan on kyllä tervetullut piristys. Itseäni ei haittaa lainkaan. Kovasti vain mietin, mitä sitä perjantain naamiaisjuhliin pistäisi päällensä?


Ihastuttava pikku prinsessa halloweenpuku!
Live-roolipelaajana ei luulisi olevan tällaista ongelmaa, mutta komeroa katsoessa tuntuu, ettei kyllä keksi yhtään mitään jännittävää päällensä. Ostetaan vielä kekselijäämpi mielikuvitus, kiitos! Piraattipukuni on jo niin nähty parina muunnelmana kahdessa pelissä ja yksissä kemuissa, että siihen en enää jaksa palata.

Still trying to find a new warm coat for winter. These Lia Lintern´s coats are truly amazing, like piece of art! I do hope that I win the Lotto next weekend...
It´s halloween time; there are lots of parties and happenings around that theme during this week. It´s strange that even for active live action roleplayer as I am it´s hard to find anything cool to wear from my prop wardrobe. I don´t want to use my pirate outfit again, even though it´s kinda cool!

Ei kommentteja: